sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Hups...


Hiukan kesti tää seuraavan kirjottaminen, mutta ei kukaan siihen kuole.

Mut joo... Damn, täähän on lähes yhtä vaikeeta, ku ficin kirjottaminen blockin aikaan (niinku esim. nyt). No kuitenkin. Kyselin muutamalta kaverilta, mitä ensimmäiseen kirjotukseen kannattaa laittaa ja vastaus oli: "Kerro ittestäs ja siitä, mistä sä kerrot sun blogissas." No jotain mä sepostinki tossa edellisessä, mut tosta toisesta en sanonut mitään... Johtuen siitä, etten todellakaan tiedä, mitä mä täällä selitän.

Mut nyt mun tekee mieli avautua mun viikonlopusta, koska se oli samaan aikaan mahtaisa ja paska.

Viikonlopusta teki mahtaisan Roosa. ♥ Oli ihan mahtavaa nähdä pitkästä aikaa ja huomata, että tuntuu siltä, että ei oltais oltu erossa päivääkään.
Ensin menin Roosaa asemalle vastaan ja ulkona oli _kylmä. Hrrr, oltiin ihan jäässä ku tuuli ja muuta ja lopulta vein Roosan baariin - Jokelan Wanha Mestari on kova paikka. Mut ei me jaksettu sinne jäädä. Käytiin vaan moikkaa faijaa ja Eemeliä - ja sain Eemeliltä jopa rahaa :O - ja sitte mentii meille.
Sit me vaan juteltii ja katottii leffaa - Lisbeth Salander on hotto ♥ - ja juotiin kaljaa eikä ees pahemmin juotu sillee kunnol, mut silti oli hauskaa.
Jajaja !! Kuunneltii Jacksonia ♥
Sit ku Roosa lähti eilen joskus vähä ennen viittä nii oli heti kauhee ikävä. ;---;

Ja siitä se paska osuus tästä viikonlopusta alko. Raivosin faijalle ja muuta jännää. Mut sit faija ja Pete onneks lähti Järvenpäähän ja sain olla yksin kotona yön. Joskin olis ollu kivempi, ku olis ollu seuraa, mut kyl yksin oleminen voittaa kahen kännisen Peten seuran ihan sata-nolla.
Ja sitte tänä aamuna... Ei voi kyl muuta sanoo, ku et "Haista mutsi paska." Ensin se herättää mut puol yheksän aikaa ja ilmottaa, että Osku tulee hakee mut puol yhen kieppeillä. No sit nukahdan uudestaa ja herään 11:30. No sitte soitin siinä faijalle ja sanoin, et oon tunnin päästä lähössä ja se lähti tulee sillon Jäkestä himaan.
Loppujen lopuks mä mietin asiaa ja soitin mutsille kysyäkseni, että voisinko sittenki mennä sinne vasta huomenna junalla, ku haluisin nähä faijaa. Lähinnä halusin viettää aikaa faijan kanssa sen takia, et tapeltii eilen.
Mut ei mutsi tajunnu - ihan ku se joskus olis ymmärtäny mua missään? Soli vaan sillee: "Joko tuut tänään tai et tuu ollenkaan. Ei me voida aina elää sun mukaan. Jos et tuu nii sitte et tuu, mut on se aika väärin, et sä et suostu pitää sopimuksista kiinni, koska sua väsyttää."
Et sillee... ME ♥ MY FAMILY !!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti